Nyheter

DoloRadix på hockeysverige.se

hockeysverige.se skriver om HV71-spelaren Oscar Sundh och hans resa tillbaka efter den allvarliga smällen för två och ett halvt år sedan som orsakade hjärnskakning och mycket lidande i form av huvudvärk och muskelsmärtor, och om hur han nu får hjälp av DoloRadix-metoden för att återfå hälsa och livskvalitet.

Läs mer

Erbjudande i maj – 50% på nybesök!

Vissa saker måste bara upplevas! Tag chansen att få känna effekten av den vetenskapligt validerade DoloRadix-metoden. Vi erbjuder nu dig som inte provat vår behandling tidigare möjligheten att till halva ordinarie pris få en bedömning med första behandling vid vår klinik i centrala Uppsala. Boka ditt nybesök under maj för att ta del av erbjudandet!

Läs mer

Vintererbjudande 50%

Tag chansen att få känna effekten av den vetenskapligt validerade DoloRadix-metoden, som hjälp såväl elitidrottare som motionärer och personer med långvarig smärtproblematik!

Läs mer

Utforskning av det kliniska handhavandet av patienter med muskuloskeletal smärta i primärvården

Bakgrund: Smärta är vanligt förekommande och medför negativa konsekvenser för såväl individ somsamhälle. Vården av patienter med smärta tillhandahålls oftast av allmänläkare men brister i dess kvalitéhar beskrivits och forskning inom området är knapphändig. En klinik specialiserad på behandlingen avpatienter med muskuloskeletal smärta har beskrivits som framgångsrik i behandlingen av dessapatienter. Syfte: Att beskriva allmänläkares kliniska handhavande av patienter med muskuloskeletalsmärta i primärvården och jämföra deras tillvägagångssätt samt resonemang mot de på denspecialiserade kliniken. Att därefter jämföra…

Läs mer

Mikrosensor för lokalisering av smärtkällor bland finansierade samverkansprojekt i utlysning från innovationsprogram

15 projekt som verkar för en bättre hälsa får dela på 36 miljoner kronor i innovationsprogrammen Swelifes och Medtech4Healths gemensamma utlysning. Ken Welch, professor vid institutionen för materialvetenskap vid Uppsala universitet, leder ett av de utvalda projekten. Utlysningen lockade inte mindre än 130 samverkansprojekt från hälso- och sjukvård, akademi/institut och industri att ansöka. Ett av de 15 utvalda projekt som fått finansiering leds av Ken Welch, professor i teknisk fysik med inriktning mot nanoteknologi och funktionella material…

Läs mer

%d bloggare gillar detta: