Doloradixmetoden

Filmer

Nedan finns ett urplock av filmer där vi pratar om olika skador, naDN® och hur Doloradixmetoden skiljer sig från andra metoder.

Välkommen till Doloradix Clinics och bli smärtfri idag!

“Doloradix historia började med att jag själv var patient. I den processen upptäckte jag en detalj som kom att förändra hela sättet att se på vad smärta är.”

– Mårten Prosell

Hälsmärta?

Du som har ont i hälen och smärtan inte ger med sig. Du har varit till vården och de har sagt att du har hälsporre eller plantarfasciit. Dock visar inte röntgen några fynd alls och du blir lämnad ensam. Det finns väldigt många andra strukturer i en fot som kan generera värk just runt hälen som vi är bra på att sortera och hitta grundorsaken till.


Ländryggssmärta?

Ländryggssmärta är en av världens vanligaste diagnoser. Det är enormt livskvaliténedsättande. Det finns väldigt många strukturer inne i en rygg som kan generera smärta. Doloradixmetoden är bra på identifiera, lokalisera och hjälpa dig med din värk. Du är välkommen till oss för en undersökning!


Tennisarmbåge eller musarm?

Du som har ont i underarmens utsida. Du har gått till vårdgivare och fått diagnosen tennisarmbåge eller musarm. De säger att du har överansträngt dig men du vet att du inte har gjort det. Vi på Doloradix Clinics vet att det finns en annan orsak på den typen av smärta, och den sitter inte lokalt i armen. Vår metod är bra på att ringa in den här typen av problem och hjälpa dig med din smärta.

Du välkommen att boka tid hos oss på Doloradix Clinics!